<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src=https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2612637445780&pd[em]=<hashed_email_address>&noscript=1 />

Trine og Mortens drømmekøkken

Hygge, luftigt og rummeligt

”Vi gik ind til projektet med tillægsord som ”hygge”, ”luftigt” og ”rummeligt”. Køkkenet skulle kunne rumme vores familie, for der kan være gang i den med to små børn, og derfor var det vigtigt, at der var plads til os alle og især plads til leg. Ordet ”hygge” er et vigtigt aspekt for os, og det skulle på en eller anden måde inkorporeres,” fortæller 31-årige Trine om nogle af de første overvejelser, parret gjorde sig, inden køkkenprojektet blev mere teknisk og logistisk.

Praktik og designønsker skulle også forenes, men vigtigst af alt skulle køkkenet være et hyggeligt rum.

Når praktik og design mødes

”Designet af køkkenet var vigtigt for os. Men når det så er sagt, var der bare praktiske behov, som er blevet prioriteret for, at vores hverdag skulle blive lettere. Blandt andet vores valg af vandhane," fortæller Trine og fortsætter:

"Vi bruger vores Quooker til at skolde skærebrætter med, vi laver te direkte fra hanen og kaffe til stempelkanden. Vigtigst af alt er den super praktisk, når man har en baby, og når madlavningen skal gå hurtigt. Hvis det skal gå lidt stærkt med at få kartoflerne op at koge, så det er smart, at man kan starte med at hælde kogende vand i gryden fra Quooker-hanen.”

Quooker-hanen er én af yndlingsdetaljerne i køkkenet, som både Trine og Morten er glade for, at de prioriterede i drømmekøkkenet, hvor hele familien kan samles.