Matchende blandingsbatteri og kogende vandhane

Sæt med kogende vandhane og et blandingsbatteri i samme smukke, stilrene design. Hanen til det kogende vand kan justeres op og ned i højden. Den kan også give vand fra CUBE køleenheden. Hanerne fås i forskellige overflader.

Nordic Square Twintaps


 • To separate haner i samme design
 • Slankt design, fås i mange overflader
 • Fås i både Round og Square design

 

 

 

De 5 oftest stillede spørgsmål om Nordic Square Twintaps

 • Er betjeningen af det kogende vand børnesikret?

  Ja, hanen er sikret mod små pilfingre og du kommer heller ikke selv til at aktivere det kogende vand ved en fejl. Aktivering af det kogende vand sker via tryk-drej-grebet på hanen, hvor der skal trykkes ned to gange hurtigt efter hinanden hvorefter grebet skal drejes mod uret. En Quooker-hane er desuden en mere børnesikker løsning sammenlignet med elkedler, som kan vælte og skolde et barn hvis det f.eks. griber fat i ledningen. Quooker-hanen vælter ikke og der skal en ganske bestemt bevægelse til for at tænde for det kogende vand.

 • Kan man også få alm. varmt vand fra en Quooker-beholder?

  Ja, hvis du vælger den rigtige beholder. Har du ikke varmt vand tilgængeligt eller venter du længe på at det varme vand når frem til hanen, så skal du vælge en COMBI eller COMBI+ beholder. De kan nemlig give dig varmt vand, foruden det kogende.

  COMBI er til dig, der slet ikke har varmt vand tilgængeligt ved hanen. Her blandes kogende vand med koldt vand, så du får vand på ca. 50-60 °C

  COMBI+ er til dig, der venter længe på det varme vand. Her tilsættes kogende vand til vandet fra varmtvandsforsyningen i det omfang det er nødvendigt. Tilførslen af kogende vand stopper når det varme vand opnår en tilstrækkelig temperatur uden hjælp fra Quooker-beholderen.

 • Kan jeg købe den kogende vandhane alene?
  Ja, den kogende vandhane fra Twintaps-sættet fås også alene. Den hedder Single Tap når du køber den uden et matchende blandingsbatteri. Så hvis du har et blandingsbatteri i forvejen, som du ikke ønsker at skifte, men du stadig gerne vil tilføje en kogende vandhane, så er Single Taps nok et bedre valg for dig.
 • Er der drejeligt udløb på alle Nordic Square blandingsbatterier?

  Nej, Nordic Square blandingsbatterierne i krom, messing og bruneret messing har alle drejeligt udløb, men det gælder ikke overfladen rustfrit stål. Alle haner, inkl. den i rustfrit stål, kan dreje. Det drejelige udløb er blot en ekstra detalje, som gør det muligt at vinkle vandstrålen anderledes ved at vride den yderste del af hanerøret rundt. Har du brug for større fleksibilitet med vandstrålen, så anbefaler vi vores Flex-hane, som har udtræksslange. Flex fås bl.a. i rustfrit stål.

 • Kan CUBE-køleenheden bruges med alle Quooker-haner?

  Ja, alle Quooker-haner, der sælges nu, er kompatible med CUBE-køleenheden. Dvs. at hvis du køber en Quooker-hane med kogende vand, så kan du nu eller senere vælge at opgradere med CUBE, så hanen også kan give afkølet vand med og uden brus. Har du allerede en Quooker-hane og -beholder, som du vil tjekke om du kan bruge med CUBE, så kig på hanens og beholderens serienummer. Hvis der indgår et af bogstaverne W, R eller T i serienummeret på dem begge, så kan de bruges med CUBE.

 • Krom
 • Rustfrit stål

Hvilken version passer dig?

Hanen fås i forskellige overflader og kan kombineres med alle vores beholdere.