<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src=https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2612637445780&pd[em]=<hashed_email_address>&noscript=1 />

Nem installation

Passer til ethvert køkken

Der er en Quooker for enhver smag, og de har alle én ting til fælles: De er nemme at installere i dit køkken og passer ind i alle køkkenskab. Vores vandhaner har standardmål, så de passer normalt ind i eksisterende huller til vandhanen, både i nye og i eksisterende køkkener. 

En Quooker med kogende vand består af en vandhane og en beholder. Beholderen stilles i et skab under eller ved køkkenvasken. Alt du behøver er lidt plads bagerst i skabet, en stikkontakt og en vandforsyning.

For at få afkølet vand med og uden brus skal du udover beholderen med kogende vand også have en CUBE køleenhed. De kan evt. placeres i hvert deres skab, hvor skabet til CUBE skal være tilstrækkeligt ventileret for at sikre optimal drift med minimum 10 cm fri plads til luftcirkulation. 

Du behøver kun vand og strøm

  • Tilsluttes kun til koldtvandsledningen og 230V stikkontakt med jord
  • Velegnet til både nye og ældre køkkener, store som små 
  • En beholder med 3 liter kogende vand måler kun 15 x 15 x 45 cm
  • CUBE måler 15,3 x 27 x 50 cm plus 10 cm. til ventilation 
  • Et kvalitetsprodukt, der giver dig høj sikkerhed og lavt strømforbrug
  • Enkel betjening og vedligeholdelse
  • Flytter du? Så er det nemt at afinstallere og tage med til dit nye køkken

    Det er vigtigt, at din Quooker er tilsluttet en godkendt stikkontakt med 230 volt og jord. Hvis stikkontakten under vasken allerede er i brug af fx en opvaskemaskine, kan du købe vores energifordeler. Den deler strømmen mellem de forskellige tilsluttede enheder, så sikringerne ikke springer, hvis alle enheder bruges på samme tid.