For arkitekter og projekt­byggerier

Giv boligen mere værdi med en Quooker. Uanset om du skal designe et køkken eller øge værdien af en bolig til salg eller leje, så er en Quooker et praktisk og bæredygtigt valg.

Giv boligen mere værdi med en Quooker. Uanset om du skal designe et køkken eller øge værdien af en bolig til salg eller leje, så er en Quooker et praktisk, smart og bæredygtigt valg.

Bemærk: Quooker flytter

1. januar 2022 flytter vi til et nyt og større Quooker House. Fremover finder du os på: Brandstrupvej 4, 2610 Rødovre

Case: The Silo

”Quooker får design, kvalitet og funktionalitet til at gå op i en højere enhed.”

Kalk Koncept, der er en del af konsulenthuset Kalk Ejendomme, har stået for indretning og design af flere lejligheder i det prestigefyldte byggeri, The Silo, på Nordhavnen i København. Og indehaver Anne-Louise Kastbjerg var ikke et øjeblik i tvivl om, at der skulle Quooker ind i alle køkkenerne i den gamle, ombyggede kornsilo.

Køkken fra én af de tre COBE edition lejligheder i The SiloKøkken fra én af de tre COBE edition lejligheder i The Silo

Et bæredygtigt valg

En Quooker er ikke bare flot og funktionel, den imødekommer også det stigende krav om bæredygtighed. Den patenterede isolering gør energitabet minimalt, og en Quooker kan også være med til at mindske vandspild.

Produkterne fremstilles i Nederland med fokus på kvalitet, holdbarhed og forsvarlig produktion. Fabrikken er eksempelvis udstyret med 900 solcellepaneler for at gøre fremstillingen af en Quooker så klimavenlig som muligt.

En beholder med konstant kogende vand lyder måske som lidt af en strømsluger, men den patenterede isolering resulterer i et minimalt varmetab. Det giver et standby-forbrug på kun 10 watt, svarende til ca. 200 kr. om året.

Tilføj ekstra værdi til byggeprojektet

Tilføj Quooker til jeres byggeprojekt og tilbyd jeres kunder et fremtidssikret køkken med en lang række håndgribelige fordele og en lettere hverdag. Konceptet bag Quooker er forførende enkelt og utroligt vanedannende. Kogende vand, når du skal bruge det. Danskvand direkte fra vandhanen. Fra den samme vandhane.

Perfekt til ethvert køkken uanset stil og størrelse

En Quooker findes i en række designs og overflader så den passer ind i ethvert køkken. Alle haner er børnesikrede, energieffektive og nemme at installere.

Nem vedligeholdelse

En Quooker kræver minimalt vedligeholdelse. Som alle andre produkter med kogende vand, så vil den dog samle kalk med tiden. Afhængig af vandets hårdhed, anbefaler vi derfor, at beholderen med kogende vand serviceres hvert 2-5. år. Vi står klar, når det er tid til service.

En bæredygtig måde at komme af med kalken på

Vi har et SWOP-koncept, hvor vi bytter beholderen. Den gamle beholder renoveres, så den bliver flot og fri for kalk og kan få nyt liv hos en anden.

Derfor vælger de Quooker

STAD Projekt:

”Jeg foreslår altid en Quooker i ethvert projektsalg. Kunden vil gerne have en, boligen præsenteres godt med den, og det ér altså en utrolig god investering.”

COPI Group:

”Vores kunder efterspørger Quooker – det er et produkt i høj kvalitet og smukt design, der letter hverdagen for de kommende beboere.”

Kuben Byg:

”Fordelene ved Quooker er nemme at forklare – hurtigt kogende vand, ingen elkedel og billig i energi – og så er det et produkt, der udstråler kvalitet og sikkerhed.”

Norm Architects:

”Vores kunder efterspørger en minimal, rolig og næsten langsommelig æstetik – og det er nøjagtig dét, Quooker kan.”

Referenceprojekter

Udpluk af projekter, hvor Quooker er leveret som enten tilvalg eller som standard.

Få adgang til produktbilleder

Mangler du billeder af Quooker-produkter, enten fritlagte eller i et køkkenmiljø, så kontakt Natasa Sørensen, som kan give dig adgang til vores billeddatabase.

Find 2D/3D-tegninger her.

Kontakt os

Michael Kähler

Projektsalgschef

[email protected]

Tlf. 71 96 86 12

Ditte-Marie Cozens

Projektkonsulent

[email protected]

Tlf. 26 59 63 00

Steen Petersen

Key Account Manager

[email protected]

Tlf. 22 10 01 93

Kontakt andre i Quooker

Har du brug for at kontakte ordrekontoret, bogholderiet, marketing- eller service-afdelingen?