For arkitekter og projekt­byggerier

Giv boligen mere værdi med en Quooker. Uanset om du skal designe et køkken eller øge værdien af en bolig til salg eller leje, så er en Quooker et praktisk og bæredygtigt valg.

Et bæredygtigt valg

En Quooker er ikke bare flot og funktionel, den imødekommer også det stigende krav om bæredygtighed. Den patenterede isolering gør energitabet minimalt, og en Quooker kan også være med til at mindske vandspild.

Produkterne fremstilles i Nederland med fokus på kvalitet, holdbarhed og forsvarlig produktion. Fabrikken er eksempelvis udstyret med 900 solcellepaneler for at gøre fremstillingen af en Quooker så klimavenlig som muligt.

En beholder med konstant kogende vand lyder måske som lidt af en strømsluger, men den patenterede isolering resulterer i et minimalt varmetab. Det giver et standby-forbrug på kun 10 watt, svarende til ca. 200 kr. om året.

Tilføj ekstra værdi til byggeprojektet

Tilføj Quooker til jeres byggeprojekt og tilbyd jeres kunder et fremtidssikret køkken med en lang række håndgribelige fordele og en lettere hverdag. Konceptet bag Quooker er forførende enkelt og utroligt vanedannende. Kogende vand, når du skal bruge det. Danskvand direkte fra vandhanen. Fra den samme vandhane.

Perfekt til ethvert køkken uanset stil og størrelse
En Quooker findes i en række designs og overflader så den passer ind i ethvert køkken. Alle haner er børnesikrede, energieffektive og nemme at installere.

Nem vedligeholdelse

En Quooker kræver minimalt vedligeholdelse. Som alle andre produkter med kogende vand, så vil den dog samle kalk med tiden. Afhængig af vandets hårdhed, anbefaler vi derfor, at beholderen med kogende vand serviceres hvert 2-5. år. Vi står klar, når det er tid til service.

En bæredygtig måde at komme af med kalken på
Vi har et SWOP-koncept, hvor vi bytter beholderen. Den gamle beholder renoveres, så den bliver flot og fri for kalk og kan få nyt liv hos en anden.

Få adgang til produktbilleder

Mangler du billeder af Quooker-produkter, enten fritlagte eller i et køkkenmiljø, så kontakt Quooker Marketing, som kan give dig adgang til vores billeddatabase.

Find 2D/3D-tegninger her. Find datablade her.

Referenceprojekter

Udpluk af projekter, hvor Quooker er leveret som enten tilvalg eller som standard.

Kontakt os

Michael Kähler

Team Lead Projekt DK

[email protected]

Tlf. 71 96 86 12

Steen Petersen

Key Account Manager

[email protected]

Tlf. 22 10 01 93

Kontakt andre i Quooker

Har du brug for at kontakte ordrekontoret, bogholderiet, marketing- eller service-afdelingen?