Sådan virker det

Hvad består et Quooker-system af? Hvilke fordele er der ved en Quooker-hane og hvor mange slags vand kan den levere? Hvad med sikkerheden og hvad koster den egentlig i drift? Dét og meget mere får du svar på her.

Quooker over og under bordpladen

Den smukke og børnesikrede vandhane er det eneste, du behøver forholde dig til i din daglige brug af en Quooker. Men en Quooker består af mere end den. Det kogende og det afkølede vand kommer fra hver sin beholder, som tilsluttes hanen. Læs om hanerne.

Det kogende vand kommer fra en beholder på 3 eller 7 liter, som typisk placeres i skabet under vasken. Hvis du venter længe på det almindelige varme vand, er der en ekstra praktisk og vandbesparende løsning til dig: Beholdere som også kan blande koldt og kogende vand, så du omgående har varmt vand. Læs om beholderne.

Det afkølede vand med og uden brus kommer fra en anden beholder: Quooker CUBE køleenhed. Køleenheden har en CO2-flaske tilsluttet, som giver kulsyre til det lækre, kolde vand med brus. Læs om køleenheden CUBE.

Du bestemmer selv, om din Quooker-løsning kun skal give dig kogende vand eller om du også vil have de to ekstra vandtyper fra køleenheden. Det er muligt at starte med den kogende beholder og tilføje køleenheden senere. Læs om opgradering.