Sådan virker det

Hvad består et Quooker-system af? Hvilke fordele er der ved en Quooker-hane og hvor mange slags vand kan den levere? Hvad med sikkerheden og hvad koster den egentlig i drift? Dét og meget mere får du svar på her.

Quooker Flex-vandhane med kogende vand og afkølet vand med og uden brus

Quooker over og under bordpladen

Den smukke og børnesikrede vandhane er det eneste, du behøver forholde dig til i din daglige brug af en Quooker. Men en Quooker består af mere end den. Det kogende og det afkølede vand kommer fra hver sin beholder, som tilsluttes hanen. Læs om hanerne.

Det kogende vand kommer fra en beholder på 3 eller 7 liter, som typisk placeres i skabet under vasken. Hvis du venter længe på det almindelige varme vand, er der en ekstra praktisk og vandbesparende løsning til dig: Beholdere som også kan blande koldt og kogende vand, så du omgående har varmt vand. Læs om beholderne.

Det afkølede vand med og uden brus kommer fra en anden beholder: Quooker CUBE køleenhed. Køleenheden har en CO2-flaske tilsluttet, som giver kulsyre til det lækre, kolde vand med brus. Læs om køleenheden CUBE.

Du bestemmer selv, om din Quooker-løsning kun skal give dig kogende vand eller om du også vil have de to ekstra vandtyper fra køleenheden. Det er muligt at starte med den kogende beholder og tilføje køleenheden senere. Læs om opgradering.

Fordele ved at have en Quooker

En Quooker er sikker

Alle Quooker-haner er børnesikrede med et separat betjeningsgreb til det kogende vand.

Fire sikre grunde til at få Quooker i dit køkken

Original og genial

Siden 1970 hvor Henri Peteri opfandt Quooker, har fokus været at producere og levere innovative produkter i en uovertruffen kvalitet, som gør hverdagen lidt nemmere.

Derfor er en Quooker genial

Spar plads

Med en Quooker får du bedre plads til at arbejde på køkkenbordet – for elkedlen, kaffemaskinen og sodavandsmaskinen bliver overflødelige! En Quooker-hane erstatter det gamle blandingsbatteri og fylder ikke mere selvom der er op til fem typer vand i.

Så lidt fylder den

Bæredygtighed og Quooker

Tap afkølet vand med og uden brus direkte fra din vandhane, få mere plads i køleskabet og spar miljøet for plastikflasker.

Ind med Quooker – ud med flaskevand

Nem at installere

En Quooker skal bare kobles til vand og strøm.

Så enkelt er det at få en nemmere hverdag

Spar energi

Med en Quooker koger du kun det vand, du reelt bruger. Det betyder, at dit vandforbrug bliver mindre, og dit strømforbrug gør det samme, fordi du bruger mindre energi til at koge mindre vand.

Så lidt koster det at have en Quooker

Du sparer tid

• Lynhurtig kaffe og te

• Skold sutter og flasker

• Kog pasta og ris straks

• Desinficér skærebrættet

• Blanchér grøntsager

• Rengør nemt lasagnefadet

Quooker gør køkkenlivet lettere