Quooker CUBE

CUBE er en køleenhed, der kan tilsluttes alle kogende vandhaner fra Quooker*. Med CUBE tilsluttet, kan Quooker-hanen også levere afkølet vand med og uden brus.

Nu kan du få fem slags vand fra én hane

Med koldt, varmt, kogende, afkølet og brusende vand samlet i én hane, er Quooker vandhanen til alle behov – og til fremtiden. Nu skal du hverken vente på kogende vand eller bruge tid på at transportere plastikflasker hjem, som dernæst skal lægges på køl. Med den nye Quooker skifter du let mellem 5 forskellige slags vand, og så sparer du strøm, vand, plads og ikke mindst miljøet for en masse plastikflasker.

Opgradér din Quooker med CUBE

* CUBE fungerer sammen med alle de produkter, Quooker sælger nu. Har du allerede en Quooker, kan du enten opgradere med CUBE køleenheden eller få rabat på en ny Quooker med CUBE køleenhed, hvis din Quooker ikke kan opgraderes. Læs om mulighederne.

Sådan leverer én hane fem slags vand

For at få fem slags vand tilgængeligt i Quooker-hanen tilslutter du, ud over beholderen til det kogende vand, også en beholder, der fungerer som køleenhed. Den kalder vi CUBE. CUBE nedkøler vandet før den leverer det til hanen og har samtidig en CO2-flaske tilsluttet, så det afkølede vand også fås tilsat kulsyre, hvis du har lyst til vand med brus.

CUBE køleenheden installeres under vasken eller i et skab tæt på, ligesom beholderen med kogende vand. Køleenheden kan levere 2 liter afkølet vand med brus og 0,5 liter afkølet vand uden brus ved en temperatur på ned til 5 grader. Når denne mængde vand er brugt, går der cirka 40 minutter før vandet i enheden er fuldt afkølet igen. Du kan dog sagtens tappe en større mængde vand, som så blot vil være varmere. Vandet fra CUBE vil dog altid være koldere end det almindelige kolde vand fra hanen.

Hvad kræver det?

Installationen kræver en jordet stikkontakt. Er der kun én stikkontakt tilgængelig, er det muligt at købe en Quooker-energifordeler. Energifordeleren tilsluttes stikkontakten og herefter sættes stik fra henholdsvis opvaskemaskine, Quooker-beholder og Quooker CUBE i energifordeleren. På denne måde bliver sikringen ikke overbelastet, da energifordeleren får den kogende beholder til at undlade at varme, når varmelegemet i opvaskemaskinen varmer.

Quooker CUBE skal tilsluttes almindeligt koldt vand, ligesom den kogende beholder. T-stykke og andre nødvendige VVS-artikler medfølger. Der skal kunne lukkes for vandet for at CUBE kan installeres.

Køkkenskabet, hvor Quooker CUBE installeres, skal være tilstrækkeligt ventileret for at sikre optimal drift. Ventilatoren bag på CUBE må ikke tildækkes eller spærres, der skal være minimum 10 cm fri plads til luftcirkulation bagved CUBE, og der skal sikres luftcirkulation gennem skabet.

Læs alle detaljerne om, hvad installationen kræver.

Detaljerne om vand med brus

Der medfølger én CO2-flaske. Indholdet af en CO2-flaske rækker til cirka 60 liter vand med brus. Det kan blive til mange plastikflasker med danskvand, som du slipper for at bære hjem. Læs her hvordan du køber og returnerer Quooker CO2-flasker.

Temperaturen på vandet og CO2-mængden kan ikke reguleres. Mængden af kulsyre i vandet kan beskrives som blid brus. Temperatur og CO2-mængde er nøje afstemt, så kulsyrens bobler opleves som milde og blide i smagen.

Opgradering og "Byt til nyt"-tilbud

Hvis du allerede har en Quooker med kogende vand installeret, så se om du kan opgradere med CUBE. Er det ikke teknisk muligt at opgradere din Quooker, kan du få op til 4.000 kr. i bytte for din gamle Quooker, når du samtidig køber en ny Quooker med CUBE.

Mere information og priser

Find mere information om CUBE på vores CUBE produktark.

Vil du bare prøve at sammensætte en Quooker-løsning efter dit behov og din køkkenstil, så gå til Produkter og start med at vælge en hane. Så kan du finde prisen for netop din produkt-kombination, uanset om du ønsker at tilvælge CUBE køleenheden eller ej.

CUBE køleenheden har en tillægspris på 10.900 kr. og fås kun som del af en løsning med kogende vand.

CUBE specifikationer

  • Spænding: 230V
  • Effekt: 100W
  • Tappehastighed for vand uden brus: 1,4 liter/min
  • Tappehastighed for vand med brus:  2 liter/min
  • Afkølingstid: 40 min
  • Standby-forbrug (gennemsnit): 12W
  • Min. vandtryk: 200 kPa (2 bar)
  • Max. vandtryk: 400 kPa (4 bar), sikres vha. medfølgende trykreducer

Find flere specifikationer og dimensioner nederst på siden om beholdere.