<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src=https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2612637445780&pd[em]=<hashed_email_address>&noscript=1 />

Kom indenfor

Mange er skeptiske, men de fleste ender med ikke at kunne undvære deres Quooker. Læs vores kundecases og bliv inspireret.

Praktisk i hverdagen

'Vigtigst af alt er den super praktisk, når man har en baby, og når madlavningen skal gå hurtigt'.

Design og funktionalitet

'Design og udseende er ret afgørende, og så skal der helt klart være en høj grad af funktionalitet'.

Køkkenet som leverum

'Vores gæster elsker at hænge ud i køkkenet. Det er blevet et rum, som vi bare kan være til i'.

Nem rengøring

'Udtræksslangen gør især rengøringen nem, og selve Quooker-hanen bruger vi hver dag'.

Nybyg

'Vi gik ind til projektet med tillægsord som hygge og luftigt'. Køkkenet skulle kunne rumme vores familie, for der kan være gang i den med to små børn, og derfor var det vigtigt, at der var plads til os alle og især plads til leg. Hygge er et vigtigt aspekt for os, og det skulle på en eller anden måde inkorporeres'.
Sådan fortæller Trine om nogle af de første overvejelser, parret gjorde sig, inden køkkenprojektet blev mere teknisk og logistisk. 

Projektsalg

Da Liv og Nicolai skulle vælge deres nye køkken, var deres hjem stadig et hul i jorden og en tegning på et papir. Når køkkenet indgår som en del af et projektsalg, gælder det om at forestille sig noget, der endnu ikke eksisterer. Ud fra tegninger og visualiseringer skulle parret tage stilling til en række ting, da de købte boligen.

Villa

Når mørket falder på, er det lidt som en hule i Anne Vagners og Flemming Bitsch Jensens minimalistiske køkken. Et rum i en 265 kvadratmeter Rungsted-villa, som har levet en omskiftelig tilværelse fra herreværelse til 70’er-køkken med drivhusagtigt orangeri til nu eksklusivt og moderne køkken med stilfulde messing-detaljer. 

Vinkelhus

Christian nipper til sin saftevand, som han selv har blandet med Quooker-hanens udtræksslange, mens hans mor Camilla snitter gulerødder til aftenens måltid. Thomas sætter sig ved siden af sin søn, og sammen kigger de i Christians yndlingsbog om fodboldstjerner.

Sådan ser mange sene eftermiddage ud i det åbne køkken hos familien Suhr i Dragør, og det var præcis dét, de håbede på, da de for to år siden købte vinkelhuset ved vandet.