Ombytning af Quooker-beholder (SWOP)

Sådan fungerer SWOP-service

For at du ikke skal undvære din Quooker i forbindelse med service, har vi udviklet et koncept, som vi kalder Quooker SWOP. Det går ud på, at vi laver en ombytning, hvor du får en nyrenoveret beholder, vi allerede har serviceret, samtidig med at vi får din gamle beholder. 

Med den nyrenoverede beholder følger der 12 måneders garanti. Prisen for ombytning afhænger af, hvilken beholdertype, du har, samt hvordan du ønsker at få den byttet.

Ønsker du selv at stå for afmontering og montering af beholder, kan du finde en guide på siden Udskiftning af Quooker-beholder. Alternativt kan du få en af vores teknikere til at ordne alt.

Tip: Er du interesseret i vores nye CUBE køleenhed, kan du også overveje vores "byt til nyt”-tilbud, hvorved du kan spare det SWOP, du er i gang med at bestille.

Du har følgende SWOP-muligheder:

SWOP med besøg af tekniker

Teknikerbesøg tilbydes i hele Danmark bortset fra ikke-brofaste øer. Vi kommer til din adresse og ombytter beholderen med en ny-renoveret beholder.

I forbindelse med et teknikerbesøg er det vigtigt, at der er uhindret adgang til din Quooker-beholder. Derudover skal beholderen have været slukket i 24 timer forud for besøget. Begge dele er vigtige at huske, da teknikeren ellers ikke kan udføre servicen og må køre igen. Bestil SWOP med teknikerbesøg her.

Priser med besøg af tekniker

PRO3-VAQkr. 1.995
PRO7-VAQkr. 2.395
COMBI/COMBI+kr. 2.195

SWOP med drive in service

Du indleverer din Quooker-beholder til vores autoriserede værksted på Brandstrupvej 4, 2610 Rødovre og vi ombytter den til en nyrenoveret Quooker-beholder med det samme. Bemærk, at vi IKKE længere kan besøges på Mesterlodden i Gentofte, da vi er flyttet.

Priser med drive in service

PRO3-VAQkr. 1.395
PRO7-VAQkr. 1.795
COMBI/COMBI+kr. 1.595

SWOP med pakkeservice

Vi sender en Quooker-beholder til din adresse og du udskifter den selv med den ny-renoverede Quooker-beholder. Den gamle beholder sender du retur til os i den kasse, den nye kom i. Alle priser er inkl. porto og returporto.

Du kan nemt og hurtigt bestille SWOP med pakkeservice via vores ServiceShop.

Priser med pakkeservice

PRO3-VAQkr. 1.595
PRO7-VAQkr. 1.995
COMBI/COMBI+kr. 1.795