Ombytning af Quooker-beholder (SWOP)

Sådan fungerer SWOP-service

For at du ikke skal undvære din Quooker i forbindelse med service, har vi udviklet et koncept, som vi kalder Quooker SWOP. Det går ud på, at vi laver en ombytning, hvor du får en nyrenoveret beholder, vi allerede har serviceret, samtidig med at vi får din gamle beholder. 

Med den nyrenoverede beholder følger der 12 måneders garanti. Det aktive kulfilter, det såkaldte HiTAC-filter som renser vandet, udskiftes også i forbindelse med SWOP.

Prisen for ombytning afhænger af, hvilken beholdertype, du har, samt hvordan du ønsker at få den byttet.

Ønsker du selv at stå for afmontering og montering af beholder, kan du finde en guide på siden Udskiftning af Quooker-beholder. Alternativt kan du få en af vores teknikere til at ordne alt.

Tip: Er du interesseret i vores nye CUBE køleenhed, kan du også overveje vores "byt til nyt”-tilbud, hvorved du kan spare det SWOP, du er i gang med at bestille.

Du har følgende SWOP-muligheder:

SWOP med besøg af tekniker

Teknikerbesøg tilbydes i hele Danmark bortset fra ikke-brofaste øer. Vi kommer til din adresse og ombytter beholderen med en ny-renoveret beholder, så du ikke selv skal gøre noget.

Du skal dog sørge for uhindret adgang til din Quooker-beholder, og beholderen skal have været slukket i 24 timer forud for tekniker-besøget. Ellers må teknikeren fakturere for forgæves kørsel. Bestil SWOP med teknikerbesøg her.

Priser med besøg af tekniker

PRO3-VAQkr. 2.290
PRO7-VAQkr. 2.690
COMBI/COMBI+kr. 2.490

SWOP med drive in service

Du står selv for afmontering af din Quooker-beholder og indleverer den til vores autoriserede værksted i Islev, hvor vi ombytter den til en nyrenoveret Quooker-beholder med det samme. Det er den billigste og hurtigste løsning for dig, der bor i eller omkring København og selv vil montere den nye beholder. Bemærk, at vi er flyttet fra Mesterlodden i Gentofte og nu har værksted på Brandstrupvej 4, 2610 Rødovre.

Priser med drive in service

PRO3-VAQkr. 1.590
PRO7-VAQkr. 1.990
COMBI/COMBI+kr. 1.790

SWOP med pakkeservice

Vi sender en Quooker-beholder til din adresse og du udskifter selv din beholder med denne nyrenoverede Quooker-beholder. Den gamle beholder sender du retur til os i den kasse, den nye kom i. Alle priser er inkl. porto og returporto.

Du kan nemt og hurtigt bestille SWOP med pakkeservice via vores ServiceShop.

Priser med pakkeservice

PRO3-VAQkr. 1.790
PRO7-VAQkr. 2.190
COMBI/COMBI+kr. 1.990