<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src=https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2612637445780&pd[em]=<hashed_email_address>&noscript=1 />

SWOP

Cirkulær beholderombytning

Vi har udviklet et koncept, som vi kalder SWOP. Det går ud på, at vi laver en ombytning, hvor du får en nyrenoveret beholder, vi allerede har serviceret, samtidig med, at vi får din gamle beholder, som vi renser for kalk og genanvender. Med den nyrenoverede beholder følger der 12 måneders garanti. Det aktive kulfilter, det såkaldte HiTAC-filter som renser vandet, udskiftes også i forbindelse med SWOP. Prisen for ombytning afhænger af, hvilken beholdertype du har, samt hvordan du ønsker at få den byttet.

Ønsker du selv at stå for afmontering og montering af beholder, kan du finde en guide på siden Udskiftning af Quooker-beholder. Alternativt kan du få en af vores teknikere til at ordne alt.
Er du interesseret i vores nye CUBE-køleenhed, kan du overveje vores "byt til nyt”-tilbud, så kan du spare det SWOP, du er i gang med at bestille.

Læs om de 3 forskellige former for SWOP herunder. 

Teknikerbesøg hos dig

Vi tilbyder teknikerbesøg i hele Danmark bortset fra ikke-brofaste øer. Vi kommer til din adresse og ombytter beholderen med en ny-renoveret beholder, så du næsten ikke selv skal gøre noget. Du skal dog sørge for uhindret adgang til din Quooker-beholder, og beholderen skal have været slukket i 24 timer forud for tekniker-besøget. Ellers må teknikeren fakturere for forgæves kørsel. 

Sådan gør du:
Bestil SWOP med teknikerbesøg via linket herunder.
Vi kontakter dig for at aftale et besøg, hvor vi ombytter beholderen og installerer en ny-serviceret hos dig. Inden vi kører tester og sikrer vi at alt virker.
Priser fra 2.290 kr.

Kom forbi vores værksted

Du står selv for afmontering af din Quooker-beholder og indleverer den til vores autoriserede værksted i Rødovre, hvor vi ombytter den til en nyrenoveret Quooker-beholder med det samme. Det er den billigste og hurtigste løsning for dig, der bor i eller omkring København og selv vil montere den nye beholder.
Bemærk, at vi er flyttet fra Mesterlodden i Gentofte og nu har værksted på Brandstrupvej 4, 2610 Rødovre.

Sådan gør du:
Du indleverer din gamle beholder til vores værksted på Brandstrupvej 4, 2610 Rødovre. Vi ombytter til en nyrenoveret beholder, som du får med det samme og du installerer selv beholderen hjemme. 
Priser fra 1.590 kr.

Pakkeservice

Vi sender en Quooker-beholder til din adresse, og du udskifter selv din beholder med den nyrenoverede Quooker-beholder. Den gamle beholder sender du retur til os i den kasse, den nye kom i.
Alle priser er inkl. porto og returporto.

Sådan gør du: 
Bestil en SWOP via linket herunder og så sender vi en ny-serviceret beholder til dig. Du udskifter beholderen og sender din gamle beholder fragtfrit til os
Priser fra 1.790 kr.