<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src=https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&tid=2612637445780&pd[em]=<hashed_email_address>&noscript=1 />

SWOP beholderombytning

Med vores SWOP-koncept afkalkes, renoveres og genbruges din gamle beholder, og du får en brugt, men helt nyrenoveret beholder, som vi giver et års garanti på.

Ombytning og service af beholder (SWOP)

Vi har udviklet et koncept, som vi kalder SWOP. Det går ud på, at vi laver en ombytning, hvor du får en nyrenoveret beholder, vi allerede har serviceret, samtidig med, at vi får din gamle beholder, som vi renser for kalk og genanvender.

Med den nyrenoverede beholder følger der 12 måneders garanti. Det aktive kulfilter, det såkaldte HiTAC-filter som renser vandet, udskiftes også i forbindelse med SWOP.

Prisen for ombytning afhænger af, hvilken beholdertype du har, samt hvordan du ønsker at få den byttet.

Ønsker du selv at stå for afmontering og montering af beholder, kan du finde en guide på siden Udskiftning af Quooker-beholder. Alternativt kan du få en af vores teknikere til at ordne alt.

Er du interesseret i vores nye CUBE-køleenhed, kan du overveje vores "byt til nyt”-tilbud, så kan du spare det SWOP, du er i gang med at bestille.

Du har følgende muligheder:

SWOP med besøg af tekniker

Teknikerbesøg tilbydes i hele Danmark bortset fra ikke-brofaste øer. Vi kommer til din adresse og ombytter beholderen med en ny-renoveret beholder, så du ikke selv skal gøre noget.

Du skal dog sørge for uhindret adgang til din Quooker-beholder, og beholderen skal have været slukket i 24 timer forud for tekniker-besøget. Ellers må teknikeren fakturere for forgæves kørsel. Bestil SWOP med teknikerbesøg her.

Priser med besøg af tekniker

PRO3

kr. 2.290

PRO7

kr. 2.690

COMBI/COMBI+

kr. 2.490

SWOP på vores værksted

Du står selv for afmontering af din Quooker-beholder og indleverer den til vores autoriserede værksted i Rødovre, hvor vi ombytter den til en nyrenoveret Quooker-beholder med det samme. Det er den billigste og hurtigste løsning for dig, der bor i eller omkring København og selv vil montere den nye beholder. Bemærk, at vi er flyttet fra Mesterlodden i Gentofte og nu har værksted på Brandstrupvej 4, 2610 Rødovre.

Priser med drive in service

PRO3

kr. 1.590

PRO7

kr. 1.990

COMBI/COMBI+

kr. 1.790

SWOP med pakkeservice

Vi sender en Quooker-beholder til din adresse, og du udskifter selv din beholder med denne nyrenoverede Quooker-beholder. Den gamle beholder sender du retur til os i den kasse, den nye kom i. Alle priser er inkl. porto og returporto.

Du kan nemt og hurtigt bestille SWOP med pakkeservice via vores ServiceShop.

Priser med pakkeservice

PRO3

kr. 1.790

PRO7

kr. 2.190

COMBI/COMBI+

kr. 1.990